Seachem Ammonia Alert

Kód: CODE-1313
11,99 € –9 %
Seachem Ammonia Alert
11,99 € –9 % 10,90 € 9,08 € bez DPH
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
22.4.2024

Seachem Amonia Alert - je dlhodobý test na určenie obsahu amoniaku NH3 v sladkovodnej ako aj morskej akvaristike.Pracuje viac ako jeden rok.

Detailné informácie

Podrobný popis

Seachem Ammonia Alert

Seachem Ammonia Alert je schopný rozoznať už aj velmi malé množstvo Amoniaku vo Vašom akváriu menej ako 0,05 mg / l (ppm) a tým môžete predísť škodám na vašej osádke v akváriu.

 

Prítomnosť voľného amoniaku je zistiteľný neustále s dobou odozvy asi 15 minút.

 

Reakcia na zníženie amoniaku je pomalšia, vyžaduje asi 4 hodiny .

 

Vhodné pre zarybnené akvária.

 

Možnosť použiť v sladkovodnom ako aj morskom akváriu.

 

Amoniak je binárna zlúčenina dusíka a vodíka so vzorcom NH3. Pri bežnom tlaku a teplote je to toxický, žieravý, bezfarebný plyn s charakteristickým prenikavým, ostrým, silne dráždivým zápachom.

Dodatočné parametre

Kategória: Test vody
Hmotnosť: 0.25 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Už viac ako 40 rokov je Seachem spoločnosťou, ktorá má korene v zdravej vede. Naše hobby a vzdelaný personál chemikov a biológov sú súčasťou balíka pri nákupe produktov Seachem. Seachem zostáva ako jedna z mála prežívajúcich nezávislých a súkromne vlastnených spoločností starostlivosti o domáce zvieratá. Seachem je vlastnený a prevádzkovaný nadšencami. Všetci naši zamestnanci sú nadšenci, ktorí udržiavajú akvária doma aj v kancelárii. Samotný Seachem bol založený, pretože jeden taký vášnivý nadšenec - Dr. Leo G. Morin (zakladateľ) - rozpoznal, že dostupné riešenia problémov akvaristov chýbajú. Výsledkom bol úplne prvý produkt spoločnosti Seachem: Cupraplex™ (dnes známy ako Cupramine™). O viac ako tridsať rokov neskôr spoločnosť Seachem stále pristupuje k starým problémom novým spôsobom.