AF ICP TEST 1 - profesionálna analýza vody

Kód: MARINLAB 1 TEST2
25,16 € 20,97 € bez DPH
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
18.4.2024

Profesionálna analýza vody : Naša analýza ICP-OES dokáže odhaliť škodlivé alebo dokonca toxické látky, ako aj nežiaduce koncentrácie alebo nedostatky 36 prvkov .

Detailné informácie

Podrobný popis

MarinLab 1 Test - profesionálna analýza vody

Analýza ICP-OES dokáže odhaliť škodlivé alebo dokonca toxické látky, ako aj nežiaduce koncentrácie alebo nedostatky 36 prvkov. Využite tieto neoceniteľné informácie, aby ste sa dozvedeli o kvalite vašej vody v morskom akváriu. Pre akvaristov to znamená žiadne ďalšie domýšľania alebo predpoklady. Môžete ľahko zistiť, ktoré makro a stopové prvky je potrebné doplniť alebo sú nadmerne prítomné. Na základe výsledkov budete vedieť jednoduchšie nastaviť dávkovanie prvkov alebo použitie rôznych adsorbentov.

Laboratórium je vybavené jedným z najpokročilejších a sofistikovanejších ICP-OES spektrometrov, ktoré sú v súčasnosti dostupné na trhu. Obsahuje explicitný dizajn plazmového horáka a patentovaný optický systém s radiálnym a axiálnym zobrazením, ktorý pracuje na vlnovej dĺžke 130-770 nm. Táto špičková technológia ponúka najvyššie optické rozlíšenie a pozoruhodne presné výsledky pre rôzne typy vzoriek. Unikátny dizajn prekonáva výzvy vytvorené pri testovaní morskej vody.

Ktoré parametre sú testované ?
Li, Si, I, Ba, Mo, Ni, Mn, Be, Cr, Co, Fe, V, Zn, Hg, Se, Cd, Sn, Sb, As, Al, PB, Ti, Cu, La, Sc, W, Na, Ca, Mg, K, Br, B, Sr,S, P, PO4 + Salinita a KH !

Ako to funguje ?

  1. do odmerky ,ktorú dostanete spolu zo zakúpeným testo odoberiete vzorku vody z morského akvária.
  2. zaregistrujete sa na stránke spoločnosti , ktorá vykonáva test
  3. odošlete vzorku na adresu uvedenú v inštrukciách zakúpeného testu
  4. do niekoľko dní dostanete na zaregistrovaný email výsledky testu Vašej vody z morského akvária.


Dodatočné parametre

Kategória: Testy morskej vody
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Firma Aquaforest je poľská firma, ktorá vďaka svojej kvalite a výbornej cene prerazila v celej Európe. Majú širokú ponuku výrobkov, ktoré môžete použiť pre sladkovodné alebo morské akvárium .