Seachem Flourish Trace 100ml

Kód: CODE-3662
8,14 € –9 %
seachem Flourish Trace 100ml
8,14 € –9 % 7,40 € 6,17 € bez DPH
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
3.4.2024

Flourish Trace dodáva rastlinám stopové prvky, ktoré boli preukázané ako prespešné pre ich vývoj a rast. Stopové prvky sú obyčajne spotrebované použitím alebo prevzdušňovaním.

Detailné informácie

Podrobný popis

Seachem Flourish Trace

 

Preto je dôležité stopové prvky obnovovať. Ich čiastočné obnovenie je možné dosiahnuť aj výmenou časti vody v akváriu, dostupnosť stopových prvkov však závisí od zdroja použitej vody.

 

Flourish Trace obsahuje nasledovné stopové prvky: Borón(B), Kobalt(Co), Meď(Cu), Mangán(Mn), Molybdén(Mo), Zinok(Zn), Rubídium(Rb), Nikel(Ni), Vanádium(V) .

 

Doporučené Dávkovanie: 5 ml na každých 80l vody 2x za týždeň.

Presné údaje o zložení sú dostupné na každom balení.

 

Stránka výrobcu :  Flourish Trace

/p

Dodatočné parametre

Kategória: Tekuté hnojivo
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Už viac ako 40 rokov je Seachem spoločnosťou, ktorá má korene v zdravej vede. Naše hobby a vzdelaný personál chemikov a biológov sú súčasťou balíka pri nákupe produktov Seachem. Seachem zostáva ako jedna z mála prežívajúcich nezávislých a súkromne vlastnených spoločností starostlivosti o domáce zvieratá. Seachem je vlastnený a prevádzkovaný nadšencami. Všetci naši zamestnanci sú nadšenci, ktorí udržiavajú akvária doma aj v kancelárii. Samotný Seachem bol založený, pretože jeden taký vášnivý nadšenec - Dr. Leo G. Morin (zakladateľ) - rozpoznal, že dostupné riešenia problémov akvaristov chýbajú. Výsledkom bol úplne prvý produkt spoločnosti Seachem: Cupraplex™ (dnes známy ako Cupramine™). O viac ako tridsať rokov neskôr spoločnosť Seachem stále pristupuje k starým problémom novým spôsobom.