Easy Life Root Sticks 25ks hnojivo ku koreňom rastlín

Kód: CODE-3663
7,99 € 6,66 € bez DPH 0,32 € / 1 ks
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
3.4.2024

Výživové tyčinky vhodné pre aplikáciu priamo ku koreňovému systému akváriových rastlín. Podporujú zdravý rast a dopĺňajú chýbajúce prvky priamo do koreňového systému akváriových rastlín.

Detailné informácie

Podrobný popis

Easy Life Root Sticks 25ks

Balenie obsahuje 25 kusov špeciálnych, veľmi výživných tyčiniek s vysokým obsahom železa. Vďaka špeciálnemu zloženiu sa tieto tyčinky bezprostredne po vložení do vody nerozmočí a nerozpadnú. Uvoľňovanie živín prebieha pozvoľna, v časovom úseku niekoľkých týždňov. Nezakalují vodu, takže nevytvára živné prostredie pre rast rias. Výrobok je ľahko použiteľný a nespôsobuje žiadne ďalšie znečistenie vody.

Použite tieto "Root Sticks" na hnojenie rastlín, ktoré majú veľké nároky na výživu koreňového systému, ako sú rastliny rodu Cryptocoryne, Echinodorus alebo Lotus. Ak je pôdny základ príliš nízky, alebo ak sú korene rastlín malé, môžete tieto tyčinky rozlámať na menšie kúsky. Tieto koreňové tyčinky môžu tak byť použité v mnohých rôznych prípadoch.

Dávkovanie :

Jedna tyčinka je plne dostačujúca pre plochu cca 15cm2. Ak je výška substrátu nízka alebo menšie množstvo rastlín ,môžete jednoducho rozlámať tyčinku na menšie časti.

Dodatočné parametre

Kategória: Sypké a pevné hnojivá pre rastliny do substrátu.
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: