Red Sea Max Nano 75l

Kód: R50524
1 065 € 887,50 € bez DPH
do 14 dní
Môžeme doručiť do:
22.4.2024

Plne vybavený akváriový systém s otvorenou hladinou s objemom 75l.
/ neobsahuje stolík pod akvárium /

Rozmer nádrže : 45x45x45cm

Detailné informácie

Podrobný popis

Red Sea Max Nano 75l

Red Sea MAX®  NANO kombinuje moderný, bezrámový design s najmodernejšou technológiou.
Takto plne vybavený systém s označením REEF-SPEC® poskytuje všetko potrebné , aby ste si mohli užívať krásu a rôznorodosťsvojho korálového útesu namiesto starostí s výberom techniky, a jej kompatibilitou.

Nové morské MAX® NANO je vybavené najmodernejšou technológiou, ktorá je určená fanúšikom reefových akvárií.
Zahrňuje LED osvetlenie AI Prime HD s vstavanou Wi-Fi technológiou, filtráciu REEF-SPEC® so systémom vodnej cirkulácie, jednotku pre automatické doplňovanie odparu (ATO) a jednoduchý prístup pre ovládanie el.zdroja.

Jednoduchá video prezentácia morského akvária Red Sea Max nano :

Red Sea MAX®  s certifikáciou REEF-SPEC® pomáha úspešnej prevádzke morského akvária.
Certifikácia REEF-SPEC® je súborom mnohých kritérií, ktoré sú výsledkom dlhoročného výskumu firmy Red Sea s cielom zaistiť trvalý rast všetkých druhov korálov vrátane náročných "SPS" v prostredí umelo vytvoreného útesu.
Tieto znalosti boli získavané po dobu 25 rokov a vytvorili základ špecifikácie všetkých akvárií produktovej rady Red Sea MAX®.

Pokročilé LED osvetlenie s integrovanou Wi-Fi
MAX® NANO je vybavené LED osvetlením AI Prime HD, ktoré disponuje tou najmodernejšou LED technológiou s cielom poskytovať skvelý výkon a príjemné uživatelské rozhranie.
Jednotka Prime HD ponúka plné spektrum a 7-farebnú LED konfiguráciu pre dokonalé farebné podanie morského útesu.
Okrem toho umožňuje nastaviť veľa svetelných efektov.

Revolučný systém ovládania dynamicky upravuje napájanie jednotlivých farebných kanálov tak, že presunie nevyužívaný výkon k ostatným farbám. Umožňuje tak efektívne využitie dostupného výkonu. Stačí vybrať konkrétny farebný kanál a ten nastaviť na 100% výkon.
Osvetlenie je možné plne ovládať pomocou vstavanej Wi-Fi .
Je kompatibilné s platformami iOS a zariadeniami Android poprípade aj so všetkými zariadeniami Mac alebo PC so vstavanou Wi-Fi.

Výkonom 55W zodpovedná Prime HD špecifikácii REEF-SPEC® pre akvária MAX® NANO.
Jednotka LED je k akváriu pevne pripevnená pohyblivým ramenom s cieľom sprístupniť filtračný priestor v zadnej časti nádrže pre jednoduchú údržbu alebo úpravy v akváriu.

 

MAX® NANO používá ultra-čisté sklo

Predné a 2 postranné sklá akvária sú lepené z 8mm ultra-čistého sklad s brúsenými hranami
s cieľom poskytnúť ten najlepší estetický zážitok.

MAX® NANO – cirkulácia vody

Čerpadlo Eco poskytuje výkon 950l/h . Vďaka nemu sa voda v nádrži otočí cez filtračný systém 12x za hodinu. Prúdenie vody v akváriu zabezpečuje rotačná tryska , tzv. “eye ball “.
Tu je možné upravovať tak, aby v akváriu nevznikali tzv. hluché miesta ( miesta bez pohybu vody ), a tak sa zabránilo v usadzovaní nebezpečného detritu v koráloch.

 MAX® NANO – filtrácia

Kompletný filtračný systém je ukrytý v zadnej časti akvária tzv.sump.
Ten je voľne prístupný vďaka pohyblivému krytu a je vybavený unikátnym hladinovým skimmerom, ktorý vodu usmerňuje do filtračnej ponožky.
Veľmi tichý proteínový odpeňovač, cirkulačné čerpadlo 950l/h a 100g aktívneho uhlia udržujú vodu kryštálovo čistú.
MAX® NANO je vybavené filtračnými ponožkami s veľkosťou otvorov 225 mikrónov. Alternatívou môžu byť ponožky s veľkosťou otvorov 100mikrónov.

MAX® NANO - proteinový odpěňovač

Srdcom filtračného systému je proteínový odpeňovač. Nano odpeňovač spĺňa kritéria špecifikácie
REEF-SPEC® pre SPS korále. Prechádza cez neho celý objem akvária 3x za hodinu s tým, že sa v ňom akváriová voda mieša so vzduchom v pomere 3:1. Výhodou konštrukcie sumu je to , že prevádzka NANO odpeňovača neovplyvňuje výšku hladiny vo filtračnej komore aj napriek prirodzenému odparu vody.
Je to vďaka flexibilite upravovať výšku hladiny vody pomocou prepážok na výstupe, čo prispieva k stabilnému procesu filtrácie, ktorá sa tak môže meniť podľa aktuálneho stavu čistoty vody.
NANO odpeňovač má tichú prevádzku vďaka vstavanému odhlučneniu na vstupe vzduchu a vďaka “molitanu” na výstupe s cieľom eliminovať zvuk padajúcej vody.

MAX® NANO – priestor pre filtračné média

Zadný priestor disponuje upevnenou priehradkou pre filtračné média. Je umiestnená tak , aby garantovala 100% prúdenie vody.
S akváriom MAX® NANO obdržite aj špeciálne aktívne uhlie (100g) , ktoré udrží vodu po dobu prvých 2 mesiacov kryštálovo čistú.


Automatické doplňovanie odparu (ATO)

MAX® NANO je vybavené automatickou funkciou doplňovania odparenej vody s nádobou o objeme 1,5 litra.
Nádoba je ukrytá nad filtračným priestorom. Dizajn zadného sumpu spolu s ATO nádobou pre vodu z reverznej osmózy umožňujú akváriu  nezávislú prevádzku po dobu 3 dni.

Odklápací kryt filtrácie

Kryt filtrácie uchováva filtračné zariadenie mimo dohľad a zároveň ho je možné vyklopiť za účelom údržby, a v prípade potreby je ho možné odstrániť úplne.

Dodatočné parametre

Kategória: Akvariové sety pre morské akvárium
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 28 kg

Red Sea max

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Red Sea je popredným výrobcom setových morských akvárií. Zároveň je výrobcom prémiovej prírodnej morskej soli a množstva doplnkov pre každého kto chce začať alebo to myslí vážne s morskou akvaristikou.