APEX Classic / LAB - riadiaca jednotka, LCD Display, EB6 zásuvky + 2 sondy (Laboratórne pH / teplota), sada

Kód: 0748252991706
ZADARMOZADARMO
APEX Classic / LAB - riadiaca jednotka, LCD Display, EB6 zásuvky + 2 sondy (Laboratórne pH / teplota), sada
739 € 615,83 € bez DPH
Na dotaz
Môžeme doručiť do:
12.4.2024

Základná jednotka APEX je mozgom celého vášho modulárneho systému. Svojimi funkciami sa značne líši od ponuky konkurenčných systémov. Je malým počítačom, ktorého jedinou úlohou je starať sa o vaše akvárium.

Detailné informácie

Podrobný popis

APEX Classic / LAB - riadiaca jednotka, LCD Display, EB6 zásuvky + 2 sondy (Laboratórne pH / teplota), sada

Obsahuje 32-bitový mikroprocesor a zabudovaný webový server, ktorý vám umožňuje konfigurovať a ovládať vaše zariadenie Apex z akéhokoľvek počítača alebo mobilného zariadenia pripojeného k sieti - na PC sa nemusí inštalovať žiadny softvér - čo tiež znamená kompatibilitu so zariadeniami Mac!

Súčasťou LAB setu je základná jednotka APEX, LCD display / čierny, EB6 sa 6ti zásuvkami a 2 sondy - Laboratórne pH, sonda meranie teploty vr. káblov a kalibračných roztokov
(Ďalšie moduly, sondy a káble sú voliteľného príslušenstva)


Základná jednotka Apex - na začiatku všetkého je mozog

Najúspešnejšími akváriami sú tie, ktorých majiteľ najlepšie chápe, čo sa odohráva v malom svete za sklenenými stenami. Avšak skutočným kľúčom k tomu, aby vás tento koníček tešil, je prevádzkovať ho tak, aby sa z neho nestala práca na plný úväzok!

Obstaranie akvárijného riadiaceho systému Apex je najlepší spôsob, ako sa zamerať na to, čo máme radi, ako sú napr. Ryby a koraly, a menej na problémy s teplotou, úrovňami pH, nastavením osvetlenia, dávkovaním aditív do nádrží, plánovanie dovolenky atď.

A ak budete chcieť, môžete všetko doviesť na vyššiu úroveň pomocou diaľkového monitorovania vašej nádrže, aplikácií pre IPhone, iPad a Android, pokročilého stmievanie LED svetiel, bezdrôtového ovládania čerpadiel Vort, automatického dopĺňania odparu, riadenie kalciových reaktorov, reguláciu ozónu, automatického dávkovania prvkov, automatického kŕmenie vašich rýb a mnohých ďalších funkcií!
Okrem všetkých neuveriteľne báječných vecí, ktoré systém Apex robí, jeho úplne prvoradým poslaním je ochrana vašej nádrže pred tými najobvyklejšími katastrofami, ako je prehriatie nádrže kvôli poruche vykurovacích telies alebo nejaký problém so systémom HVAC, požiar spôsobený lacnými plastovými radmi zásuviek, únik a pretečeniu, vybočenie z prípustného rozsahu parametrov atď.
A akonáhle sú problémy zistené, systém Apex podniká nápravných opatrení, aby znížil pravdepodobnosť vážne škody, a podá vám správu, aby ste mohli problémy osobne riešiť. Systém Apex ušetril vlastníkom akvárií stovky tisíc dolárov za prípadnú stratu živočíchov, vybavenie, podlahoviny atď. Opustenie domova na dve hodiny alebo dva týždne už nebude prinášať úzkosť plynúce z premýšľania, čo vás doma čaká po návrate. Len tento samotný dôvod postačuje pre nákup systému Apex.

Základná jednotka Apex - na začiatku všetkého je mozog

Základná jednotka APEX je mozgom celého vášho modulárneho systému Apex. Svojimi funkciami sa značne líši od ponuky konkurenčných systémov. Je malým počítačom, ktorého jedinou úlohou je starať sa o vaše akvárium. Obsahuje 32-bitový mikroprocesor a zabudovaný webový server, ktorý vám umožňuje konfigurovať a ovládať vaše zariadenie Apex z akéhokoľvek počítača alebo mobilného zariadenia pripojeného k sieti - na PC sa nemusí inštalovať žiadny softvér - čo tiež znamená kompatibilitu so zariadeniami Mac!

Apex je až 10 × rýchlejší ako konkurenčné systémy vďaka svojej pokročilej procesorovej technológii (väčšina iných používa 8 nebo16bitové mikrokontroléry). Má aj dostatok vnútornej stálej pamäte RAM pre uloženie kompletných dát z nádrže za niekoľko mesiacov. Aj v prípade výpadku napájania je história vašej nádrže vrátane všetkých konfigurácií v bezpečí.

Vstavaná internetová konektivita

Základná jednotka Apex je zariadením priamo podporujúcim internet. Stačí ju pripojiť k routeru a ste pripravení k akcii - nemusíte inštalovať žiadny softvér! To znamená, že môžete svoju nádrž ovládať z akéhokoľvek počítača (alebo mobilného zariadenia) v dome. Jednotku nemusíte pripájať priamo k počítaču ani kvôli pozorovanie vášho akvária alebo aktualizáciu jeho firmvéru. A akonáhle nastavíte externý prístup presmerovaním portu na váš router, môžete k svojmu systému Apex pristupovať odkiaľkoľvek na svete prostredníctvom webového prehliadača, pomocou nášho iOS alebo aplikoací od Androidu. A s pomocou internetovej konektivity je možné jednotku Apex nakonfigurovať tak, aby ste dostali e-mailovú alebo textovú správu, ak s vašim systémom niečo nebude v úplnom poriadku - ak vo vašej nádrži príliš stúpne teplota, pH vybočí z prípustných medzí alebo unikne voda na podlahu!

Najlepší softvér na trhu Apex má nepochybne funkčne najbohatší a v teréne najlepšie otestovaný softvér zo všetkých riadiacich systémov na trhu. Všetko začína webovým serverom vnútri základnej jednotky Apex. Tento webový server je súčasťou firmvéru Apex a je skutočnou tajnou ingredienciou jeho úspechu.

Nie sú potrebné žiadne technické znalosti a nie je nutné sa ničím trápiť

Vstavanie sprievodcovi umožní aj osobám, ktoré sa najviac obávajú techniky, behom pár minút naprogramovať základné funkcie časovania osvetlenia a vykurovacích telies. Až potom získate dôveru a zapojíte sa do spoločenského fóra Apex, v krátkej dobe si vedomosti ešte viac prehĺbite a iste využijete aj ďalšie možnosti systému.

Je pre vás k dispozícii aj tzv. Reef Geek Systém Apex disponuje výkonným a pritom jednoduchým programovacím jazykom. To umožňuje každému užívateľovi využiť svoje tvorivosti a prísť s novými progresívnymi spôsoby, ako svoj systém Apex využiť ... od zmeny nastavenia prúdenia vody vo svojich nádržiach, cez dávkovanie rôznych aditív, až po jedinečné nastavovanie farieb i napríklad vlastnoručne zhotovených LED svietidiel. Možností je nepreberne veľa a obmedzuje ich len vaša predstavivosť. A opäť je tu tiež spoločenské fórum Apex, aby vám so všetkým pomohlo.

Grafy, grafy, grafy!
Systém Apex priamo v sebe zabudovaný plnohodnotný grafický procesor. Môžete napríklad veľmi ľahko porovnať cykly vašich výstupov s hodnotami teplôt a pH, rozpoznať príznaky nastávajúcich problémov a dokonca objaviť možnosti, ako znížiť náklady vďaka schopnosti zobraziť, kedy sú dve externé zariadenia (napr. Výhrevné teleso a chladič) zapnutá súčasne, čo by sa nemalo stávať.

Chcete byť mobilný? Apex to vie! Apex je jediný systém na trhu, ktorý je vybavený výrobcom vyvinutými plnohodnotnými aplikáciami pre počítačový prehliadač (Mac alebo PC), iPhone, iPad a telefóny a tablety s Androidom (v súčasnej dobe dostupné ako betaverzia). Teraz si môžete vziať svoj Apex kamkoľvek so sebou a skontrolovať pomocou nej svoju nádrž, preprogramovať svoje svetla alebo dokonca diaľkovo nakŕmiť svoje ryby pomocou dotykov na telefóne!

Kompletné monitorovanie akvária bez akejkoľvek prípravy

Základná jednotka Apex je vybavená týmito monitorovacími porty:

  • teplotným portom
  • pH portom - portom pH / ORP (možno ho použiť pre obe merania funkcia jedinečná pre Apex)
  • 6 vstupných / výstupných spínacích portov (pre použitie s detektormi únikov vody, dverovým spínačmi, tlačidlami pre kŕmenie, ATO atď.)


Schopnosť externého 12V napájania - pripravenosť pre UPS!

Základná jednotka Apex sa dodáva so vstupom pre externé 12V napájanie. Spolu s voliteľne dostupným nástenným transformátorom a druhým zásuvkovým modulom vám to umožňuje vašu jednotku Apex skonfigurovať pre výpadok elektrickej energie. Stačí, keď k svojej jednotke Apex pripojíte 12V transformátor a potom UPS. Potom k tomuto zásuvkovému modulu pripojte prúdové a vzduchové čerpadlo s kameňom. Keby došlo k výpadku elektrickej energie, vaše jednotka Apex tento problém zaregistruje a aktivuje čerpadlá vr vzduchovanie, čím potenciálne získa ďalší deň pre vaše ryby a koraly.

Stmievanie LED osvetlenie a riadenie čerpadla Tunze
Základná jednotka Apex sa štandardne dodáva so štyrmi ovládacími kanálmi 0-10 V. Tieto výstupy sú riadené v softvéri Apex a najčastejšie sa používajú pre stmievanie LED osvetlenie alebo riadenie čerpadiel Tunze s regulovanými otáčkami. Pomocou jedného z voliteľne dostupných káblov môžete k týmto portom pripojiť akékoľvek 0-10V zariadenia podporujúce systém Apex (APEX READY +). To znamená, že môžete robiť pekné veci, ako napríklad postupne rozsvecovať a tlmiť svoje LED svetlá na účely simulácie východov a západov slnka, mesačného svitu atď.!

Zobrazovací MODUL
Zobrazovací modul Apex vám ponúka elegantné a kompaktné riešenie interakcie so základnou jednotkou Apex a umožňuje vám riadiť takmer každý aspekt vášho akvária.


Mechanická, nie membránová klávesnica ...

Náš zobrazovacie modul používa vysoko kvalitné mechanické tlačidlá. Tak čo vy na to? Je pravdou, že mnohé existujúce zariadenie používa niečo, čomu sa hovorí kapacitné dotykové plôšky. Tento typ membránových tlačidiel je dosť dobrý tak pre váš opekač hrianok, ale v prostredí slanej vody je vysoko náchylný k poruchám. A tak aj keď nám to zvýšilo cenu, vybavili sme náš zobrazovacie modul mechanickými tlačidlami, čo zaručilo oveľa dlhšiu životnosť nášho produktu.

Nastaviteľný kontrast, vysoké rozlíšenie, podsvietený grafický displej ...

Zatiaľ čo niektorí môžu preceňovať význam farebného zobrazenia, my nesúhlasíme. Sme presvedčení o tom, že pre našich zákazníkov je najdôležitejšia čitateľnosť a veľkosť displeja. Čo je na farebnom displeji dobrého, keď je ťažko väčšia ako poštová známka. A preto sme prišli s podsvieteným grafickým displejom. Ten našim zákazníkom ponúka dokonalý pomer funkcie a úžitkovej hodnoty.

Vstavaný reproduktor prehráva viac alarmových tónov

V zobrazovacom module Apex je umiestnený drobný reproduktor s veľkým srdcom. Tento reproduktor vždy prehrá jeden z mnohých alarmových zvukov a tónov uložených do systému Apex. Tieto alarmy vás dokonale upozorní na únik vody, nadmerné zvýšeniu teploty alebo na akýkoľvek stav, ktorý si prajete do systému Apex naprogramovať.

Schopnosť použiť viac zobrazovacích modulov

So zobrazovacím modulom Apex nie ste obmedzení iba na jeden ovládací panel. Systém Apex vám (voliteľne) umožňuje pripojiť k jednej jednotke Apex jeden, dva alebo dokonca tri ovládacie panely. A nie je to na úkor vlastností. Menšia verzia hlavného ovládacieho panela a všetky moduly budú mať rovnaký displej a funkcie

Dodatočné parametre

Kategória: Monitorovacia a riadiaca technika
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: